Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Тернополі забирають автомобілі, які заважають прибирати вулиці від снігу

Муніципали звільнятимуть територію від припаркованих автомобілів.

Управління муніципальної інспекції повідомляє, що в зв’язку із сильними снігопадами та з метою належного прибирання комунальними службами снігу з проїжджих частин вулиць і прибудинкових територій, у Тернополі звільнятимуть територію від припаркованих транспортних засобів, що перешкоджають проводити снігоочисні роботи.

Автомобілі, які припарковані з порушенням Правил паркування, будуть евакуйовані інспекторами з паркування та переміщені на арештмайданчик.

Ті транспортні засоби, що припарковані без порушень Правил ПДРУ, але перешкоджатимуть роботі спецтехніки, буде переміщено у дозволене місце.

Тож звертаємося до власників приватного транспорту з проханням віднестися з розумінням до ситуації та не залишати авто на узбіччях доріг, аби не заважати процесу очищення вулично-дорожньої мережі міста від снігу.



До слова, впродовж минулої ночі для прибирання та очищення вулиць Тернополя і населених пунктів громади від снігу працювало 28 одиниць снігоочисної техніки. Зокрема, здійснювалося механізоване посипання проїжджих частин вулиць протиожиледною сумішшю, підмітання, прогортання та посипання тротуарів і пішохідних зон.

 

У Тернополі розшукують молодого чоловіка, який пішов з дому і не повернувся (Фото)

Водій не замінив гуму на колесах: вантажівка злетіла у кювет біля Озерної (ФОТО, ВІДЕО)