Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Трагедія на Кременеччині: у власному будинку від переохолодження померли мама з сином

У власному будинку від переохолодження померли син та матір нещасний випадок. Нещасний випадок із летальним наслідком стався на Кременеччині 15 грудня.

До поліції надійшло повідомлення від жителів Кременця про те, що з сусідами, ймовірно, щось трапилося. Причина занепокоєння – постійно увімкнене світло в будинку впродовж кількох днів.

На місце події виїжджала слідчо-оперативна група. Зайшовши до приміщення, поліцейські виявили два тіла – жінки, 1941 року народження, та її 53-річного сина.

Сусіди кажуть, що родина була неблагополучною, обидвоє зловживали спиртними напоями, але при цьому, намагалися економити на комунальних платежах. Тому люди здивувалися, що у будинку не вимикається світло впродовж кількох днів.

Старший інспектор-криміналіст Кременецького РВП, який оглядав тіла родичів, слідів насильницької смерті не виявив, але каже, що скоріш за все, смерть настала від трьох до п’яти днів тому. Попередня причина смерті – переохолодження.

Даний факт внесений в ЄРДР згідно із ч.1 ст. 115 Кримінального кодексу із поміткою “нещасний випадок”. Триває слідство, повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області.

У Гусятині поліція в чоловіка знайшла два кілограми канабісу та сушене листя коноплі

Знайшли у калюжі крові: в Італії 81-річний чоловік застрелив доглядальницю з України (ФОТО)