Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Смертельна аварія біля Тернополя: поліція досі не озвучує причину зіткнення, а покази свідків різняться

Шестеро потерпілих після зіткнення пасажирського мікроавтобуса і легкового авто перебувають у двох лікарнях Тернополя.

Внаслідок аварії на Тернопільщині двоє осіб загинули та шестеро постраждали. Напередодні поблизу села Лозова пасажирський автобус зіткнувся з легківкою. Дев’ятеро людей травмовані – більшість з них довелось шпиталізувати. Правоохоронці досі не озвучують причин зіткнення, бо покази свідків різняться.

Нині шестеро потерпілих після зіткнення пасажирського мікроавтобуса і легкового авто перебувають у двох лікарнях Тернополя. Двоє з них стабільно тяжкі, з множинними травмами, кажуть медики, у решти стан середньої тяжкості.

Ще двоє потерпілих померли в лікарні уночі – це 56-річний водій автобуса та одна з його пасажирок – у них були травми, несумісні з життям. Аварія сталася напередодні ввечері – рейсовий автобус “Тернопіль-Кременець” лобом у лоб зіткнувся з легковиком. У бусі в той момент їхало восьмеро людей – сімох доправили до Тернопільської лікарні швидкої допомоги. Довелося одночасно відкрити чотири операційні.


Водій легковика спершу відмовився від шпиталізації, але по обіді сам звернувся до лікарні. Зараз він у хірургії з підозрою на травми внутрішніх органів. Він чи водій автобуса виїхав на зустрічну та спровокував аварію – правоохоронці досі не можуть сказати. Покази свідків різняться. В поліції лише кажуть: дорога була неслизька.

За даним фактом внесено відомості в досудовий реєстр за частиною 3 статті 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами – Ред.) Кримінального кодексу України, пише “ТСН”.

Марків і держава Україна – не винні: Верховний касаційний суд у Римі закрив справу остаточно

Тернополянин на вулиці втратив 115000 гривень: що сталося