Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Секрети швидкої і правильної покупки чоловічої сорочки на всі випадки життя

Навіть якщо у вашому житті рідко відбуваються урочисті заходи, все ж таки сорочка повинна бути в гардеробі кожного чоловіка. Наприклад, вона ідеально гармонуватиме в повсякденному образі, коли потрібно зібратися на побачення, ювілей або просто зустріти батьків після довгої розлуки. На сторінці інтернет-магазину https://freever.ua/uk/man/klassicheskaya-odezhda/rubashki/ представлений величезний асортимент продукції. Кожен зможе підібрати для себе ідеальну модель, яка вдало впишеться у ваш гардероб.

3 правила вибору сорочки

Якщо це перша сорочка у вашому гардеробі, під час покупки може виникнути багато питань. Щоб полегшити собі вибір, дотримуйтесь універсальних правил: 

  • визначте призначення — стиль сорочки для офісу і на кожен день може кардинально відрізнятися, тому для початку визначтеся, для яких цілей вам потрібна річ; 
  • визначте колір — безумовним лідером вважається біла модель, проте існує безліч кольорових варіантів, причому як однотонних, так і принтованих; 
  • визначте посадку — різні моделі будуть по-різному сидіти на чоловіках з різною фігурою, тому заздалегідь дізнайтеся, який одяг вам більше йде, наприклад, більш приталений або, навпаки, вільний. 

 

Завжди краще брати універсальну модель, яка відмінно виглядатиме в різних образах і на будь-яких заходах. 

Як вибрати сорочку на кожен день   

Для повсякденного носіння найважливіший критерій — комфорт, адже навряд чи вам захочеться знову і знову одягати річ, яка десь пережимає або тягне. Тому не заощаджуйте на якості, оскільки тільки модель із гарної тканини забезпечить всі умови для того, щоб ви змогли з усіма зручностями носити сорочки у повсякденному житті. 

Носити такий верх можна не тільки з класичними брюками або піджаком, але також поєднувати з джинсами, трикотажним кардиганом і навіть світшотом. В інтернет-магазині Freever ви зможете зібрати повноцінний класичний аутфіт на усі випадки життя. 

Вдарив кулаком в обличчя: у Тернополі вночі побили 23-річного хлопця

“Я тут народився, синочку”: Віктор Павлік паказав Михасику рідну Теребовлю