Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

“Просто жах, кругом бруд та порожні пляшки”: у Тернополі поліція забрала хлопчика із сім’ї (ФОТО)

У Тернополі жінка звернулася до правоохоронців і  повідомила, що співмешканець погрожує побити її та малолітнього сина.

Інспектори патрульної поліції, соціальні працівники та працівники мобільної групи “Поліна” миттєво направились на допомогу за вказаною адресою на вул. Микулинецькій.

4-річний хлопчик знаходився в антисанітарних умовах: брудний посуд та одяг, порожні пляшки, які лежали по всій квартирі, обшарпані стіни, і це далеко не весь жах, який побачили патрульні. В приміщенні знаходилась мати, яка мала явні ознаки сп’яніння та навіть не змогла пред’явити документи на дитину, бо ще не встигла отримати свідоцтво про народження.
З огляду на з’ясовані обставини, поліцейські не могли далі залишати хлопчика за адресою проживання. Тому спільно із соціальними працівниками, оформили всі необхідні документи для негайного вилучення дитини з сім’ї. Хлопчика відвезли до тернопільського центру соціальної реабілітації дітей.

Інспектори склали на співмешканця протокол за ч. 1 ст. 173-2 (Вчинення домашнього насильства) КУпАП та винесли тимчасовий заборонний припис. Надалі вирішуватиметься питання про позбавлення батьківських прав.

У Тернополі 14-річний племінник обікрав дядька

Заплакана Репяхова заявила, що її образив Віктор Павлік: “Не впевнена, що ми будемо після цього разом!”