Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

ТЦ “Подоляни” обмежив вхід для невакцинованих

Тoргово-розважальний центр «Подоляни» оголосив про нові карантинні обмеження для відвідувачів. Тепер без COVID-документів потрапити можна буде не всюди.

Відповідне рішення було прийняте, враховуючи внесені Урядом зміни до Постанови №1236, згідно яких із 6 грудня 2021 року вступають у дію нові правила карантинних обмежень та відвідувань громадських закладів.

«ТРЦ Подоляни працюватиме у звичайному режимі, оскільки вакциновано 100% персоналу. Обслуговування відвідувачів відбуватиметься за умови наявності  одного з COVID-документів, а саме:

–  «жовтий» COVID-сертифікат або паперову довідку 063-О (чинні 30 днів); –  «зелений» COVID-сертифікат (чинний 365 днів);
–  міжнародне свідоцтво про вакцинацію (чинне 365 днів);
– іноземний COVID-сертифікат про щеплення вакцинами, дозволеними ВООЗ (чинний 365 днів);
–  негативний результат ПЛР або експрес-тесту на визначення антигена  (чинний 72   години);
– сертифікат про одужання від COVID-19 (чинний 105 днів із дати встановлення    діагнозу)», – йдеться на сторінці ТРЦ «Подоляни» в соцмережі «Фейсбук».

За відсутності вищезгаданих документів для відвідування будуть доступні лише такі магазини та заклади:

Заклади 1-го поверху: Аптека 24, Аптека  Доброго Дня, Аптека DS, Сільпо, Могорич, Інжир, Сирна хата, Студія М’яса, EVA, Київстар, Алло, MOYO, Технопростір, Samsung, Apple room, Хімчистка Perfetto, Cherry Berry, Люксоптика, Зоомагазин

Заклади 2-го поверху: Фокстрот, Ельдорадо, мобільний пункт вакцинації

«Всі обмеження не стосуються дітей віком до 18 років. Сподіваємося на ваше розуміння та бажаємо здоров’я! Не забувайте, будь ласка, також про правила безпечного шопінгу: носіть та не знімайте маски, дезінфікуйте руки, дотримуйтесь дистанції. Ми ж гарантуємо дотримання усіх санітарних вимог, постійну дезінфекцію приміщень, забезпечення працівників засобами особистого захисту», — додають в адміністрації ТРЦ.

На Тернопільщині копи допомогли мамі з маленькою дитиною, у яких поламався автомобіль (ФОТО)

Цікаво: епідеміолог порівняв смертність від коронавірусу серед вакцинованого і невакцинованого населення