Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Збаражчанка виготовляє новорічний декор, щоб допомогти хворому синочкові (ВІДЕО)

Жителька Збаража Юлія Рихліцька створює унікальних новорічних гномиків. Майстриня каже, для когось її роботи є радістю і приємним святковим подарунком, а для її сина – це рятівна соломинка. Більше – відеоматеріалі.

Створенням різноманітного декору, прикрас та оригінальних подаруночків ручної роботи пані Юлія почала займатися не сьогодні, і не вчора. Творчість захопила жінку ще до народження сина.

“Я намагалася себе знайти. Виготовляла багато різного. Пробувала себе у виготовленні дитячих заколок на волосся, букетів з цукерок. Шукала себе”, – розповідає Юлія Рихліцька.

Та найбільше до душі пані Юлії було Різдво, новорічно-різдвяна тематика. Починала майстриня свою творчу справу з ялинок. Згодом змінила напрямок і сьогодні основним є виготовлення гномиків, пише Файне місто.

“Виготовляла я їх за такого матеріалу, як сезаль. Дуже красиві ялиночки з нього получалися. І так все плавно перейшло у гномів. Одного дня в одному з магазинів Тернополя я побачила гнома. Придбати я його не могла, бо він дуже дорого вартував. Я подумала, чому я власноруч не можу таке зробити, і створила. Виставила роботу на продаж в Інтернет і гномика придбали”, – додає майстриня.

Виручені від продажу кошти жінка витрачає на лікування дитини. У Сашуні медики діагностували аутизм. Хлопчик потребує постійної допомоги спеціалістів.

Дмитро Підручний: Переживав за те, щоб сьогодні зі спиною все було добре

Збаразька виправна колонія: Юлія не дозволяє привозити дітей на побачення в колонію, щоб не травмувати