Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Дмитро Підручний: «Спочатку задубіли ноги, потім спина, на стрільбі ледь гвинтівку тримав»

Тернополянин Дмитро Підручний у заключній гонці етапу Кубка світу з біатлону в шведському Остерсунді посів 32 місце. Біатлоніст вийшов на старт гонки переслідування, відібравшись туди за підсумками спринту з 24-м результатом.

Підручний мав можливість посісти високе місце, адже підсумками двох вогневих рубежів лідер збірної України піднявся на 10-ту позицію, проте заключні два вогневих рубежі склалися для біатлоніста невдало. Підручний відправився на чотири кола штрафу і у підсумку посів 32-е місце.

За словами Підручного, головною причиною невдалої другої частини гонки стало зниження температури в Остерсунді. Відчувати це біатлоніст почав після другого колу, коли й розпочалися проблеми.

— Сьогодні пробіг добре перше та друге коло і добре себе почував, — сказав Дмитро в коментарі під час телетрансляції. — Але похолодало, і вже на старті почало і в руки, і в ноги підмерзати. Думав, під час гонки розігріюся. Спочатку ноги задубіли, потім – спина. Перші два кола ще тримався, а на третьому бігти вже було важко.

Руки підмерзли, через це, напевно, не впорався на “стійці”, оскільки не міг нормально тримати гвинтівку. І хід посипався. Маємо те, що маємо. Не вийшло показати те, що на естафеті. Учора було тільки три кола, а сьогодні також перші три були нормальними, а ось далі…

У Гогфільцені морально буде підйомчик. Плюс зміна середовища, два тижні вже тут перебуваємо, трішки набридло. У Гогфільцені, можливо, тепліше буде, не так зимно, як тут. Погано, що не буде вболівальників. Ці етапи з вболівальниками були веселіші і приємніше було на трасі перебувати. А зараз повертаємося до минулого року, коли самі.

Живе сама в лісі: на Тернопільщині пенсіонерка щодня тягає хмиз і носить воду з джерела (ФОТО)

Олег Жох, який був у машині з Андрієм Пушкарем під час смертельної аварії, знову став чемпіоном світу