Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Як покарали водія, якого п’яним на Протасевича спіймали патрульні: чоловік ледве балакав

Тернопільський міськрайонний суд призначив покарання для водія, який керував автомобілем у стані сильного алкогольного сп’яніння.

Як вбачається із матеріалів справи, факт порушення було зафіксовано 1 листопада цього року у Тернополі. Близько третьої години ночі на вулиці Протасевича патрульні поліцейські зупинили водія автомобіля “ВАЗ 2104” (“Жигулі”), який порушував правила дорожнього руху.

Під час спілкування у кермувальника були помітні явні ознаки алкогольного сп’яніння.

Огляд на стан сп’яніння спочатку проводився на місці зупинки. На табло драгера висвітлило результат – 2,9 проміле, що майже у 15 разів вище допустимої норми і це вважається сильним ступенем алкогольного сп’яніння.

Водій “Жигулів” з отриманим результатом не погодився. Відтак, йому було запропоновано пройти повторний огляд у медичному закладі.

Але огляд у лікарні підтвердив результат огляду, поведеного на місці зупинки.

На порушника склали адміністративний протокол за ч. 1 ст. 130 КУпАП (керування транспортним засобом у стані алкогольного або наркотичного сп’яніння).

У судовому засіданні водій свою провину визнав у повному обсязі та розкаявся у вчиненому.

Дослідивши матеріали справи, Тернопільський міськрайонний суд постановив водія автомобіля “ВАЗ 2104” визнати винним у вчиненні інкримінованого порушення та призначив йому покарання у вигляді штрафу у розмірі 17000 гривень з позбавленням права керування транспортними засобами терміном на 1 рік.

Джерело.

На Тернопільщині через невиплачений кредит 21-річний юнак вкоротив собі віку?

У Монастириськах водій в’їхав у житловий будинок і втік з місця аварії