Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У школі в Підгаєцькій ОТГ 4 роки не працює їдальня

У Гнильченській ЗОШ І-ІІ ст. Підгаєцької громади навчається 52 учнів. Ще у 2017 році у школі закрили їдальню через неякісну воду, якою користувалися для харчових потреб. Донині проблему не вирішили, школярі не забезпечені харчуванням.До голови Підгаєцької громади із питанням щодо відновлення харчування учнів Гнильченської ЗОШ І-ІІ ст. звернувся депутат міської ради від команди Івана Чайківського “За майбутнє” Петро Заставецький.
– Батьки школярів села Гнильче звернулися до мене та колег із цією проблемою, – розповідає Заставецький. Раніше вони неодноразово зверталися до керівництва громади з проханням відновити роботу їдальні. Дирекція школи надсилала відповідні звернення. Наприкінці листопада цього року я відправив запит до міської ради, нещодавно отримав відповідь. Сподіваємось, що місцевих мешканців почують. Утім, варто зазначити, що завдання – не тільки забезпечити школу якісною водою і відновити роботу їдальні, а загалом зберегти школу.
Керівництво громади хоче закрити Гнильченську ЗОШ І-ІІ ст. Цьогоріч на громадських слуханнях людям вдалося відстояти навчальний заклад, але що буде надалі – невідомо. Школу в Гнильче однозначно не можна закривати, адже дітям важко буде добиратися на навчання в інші села, особливо взимку. До найближчої школи в сусідньому селі – 25 км.

У Чехії знайшли убитим зниклого 21-річного українця (ФОТО)

“Думав, що мене ніхто не знайде”: заговорив 19-річний підозрюваний у вбивстві 22-річної Катерини (ВІДЕО)