Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

ТОП 5 моделей рюкзаків та портфелів Samsonite для дітей різного віку

Власна сумка на прогулянці в очах дитини наближає її до дорослих: вона має власні речі, вона сама стежить за їх зберіганням. Дитина вибирає рюкзак чи шкільний портфель, як іграшку: за кольором та стилем. Батькам важлива безпека аксесуара – гіпоалергенність й рівномірний розподіл вантажу. Які моделі сподобаються і дітям, і дорослим?

Рюкзаки для дитячого садка

Малята самі приносять іграшки, шкарпетки, важливі дрібниці. Важлива мінімальна вага, простота чищення, зовнішній вигляд виробу. Зверніть увагу на серію рюкзаків-іграшок HAPPY SAMMIES від відомого виробника тревел-аксесуарів компанії Samsonite:

 

  • виконані у скандинавському мінімалістичному дизайні;
  • верхній клапан зображує мордочку казкового персонажа: ведмедик Тедді, киця Кітті, лис Вільям;
  • важать лише 200 грамів;
  • розраховані на об’єм до 7 та 11 літрів;
  • широкі лямки спереду додатково зафіксовані карабіном.

Портфель та рюкзак для молодшої школи

Широкий портфель з верхнім клапаном та широкими лямками формує гарну поставу та рівномірно розподіляє вагу. Габарити стильного портфеля-органайзера SAM SCHOOL SPIRIT 38х31х14 см.Внутрішні відсіки вміщують зошити, перші підручники, пенал та планшет. На лямках передбачені світловідбивальні елементи. Дизайн у стилі всесвіту MARVEL напевно сподобається маленькому супергероєві.

Рюкзаки в стилі Disney з Мікі та Мінні створені для дівчаток. Компактні моделі D-подібної форми забезпечені зовнішнім відсіком для ключа та телефону. Об’ємні фігури мультиплікаційних персонажів виконують роль іграшки. Міцні шви, надійні блискавки, м’яка ручка для перенесення, ортопедична спинка, широкі лямки – все для комфорту та здоров’я маленької школярки. Вага рюкзаків не перевищує 200-300 г.

Рюкзаки для тинейджерів

Чим старша дитина – тим лаконічніший дизайн. Samsonite розробив надійні надлегкі моделі для дівчаток та хлопчиків з органайзерами, зовнішніми відсіками, відділами для пляшок, світловідбивачами. Модель FROZEN II з ніжною вишивкою та принтом має висоту 41 см вміщує 18 літрів вантажу.

Легко вміщує ноутбук, планшет, смартфон, блокноти та зошити стильний, майже дорослий, рюкзак PARADIVER LIGHT з органайзером та потайною кишенею.

Вибирайте нову модель для дитячого садка та школи онлайн на офіційному сайті компанії разом із майбутнім власником. Розглядайте деталі, порівнюйте місткість та вагу, дизайн та забарвлення.

У Почаєві шукають родичів жінки, яка живе у під’їзді (ФОТО)

Як їздитиме громадський транспорт Тернополя у новорічну ніч