Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Подивитись на «Зимову казку» на Тернопільщині приїжджають з інших областей (ВІДЕО)

Майже сотня дітей з Львівської області приїхали у село Настасів Великоберезовицької громади, щоб зустрітись зі Святим Миколаєм. Тут представники громади, місцевого агрохолдингу та команди Івана Чайківського організували справжню «Зимову казку», де розташовані різноманітні локації, на яких можна взяти участь в майстер-класі, ярмарок виробів ручної роботи, фото локації тощо.

Поїздку маленьких львів’ян організував народний депутат України Тарас Батенко на запрошення свого колеги Івана Чайківського.

Це велике дійство, справжнє свято, відчуваємо себе справді в казці, ми зустрілись з Святим Миколаєм. Діти відчувають прекрасну атмосферу свята і це найголовніше заради чого хочеться жити, працювати і творити,— говорить Тарас Батенко, народний депутат України («За майбутнє»).

Мені надзвичайно приємно, що ми можемо дарувати людям радість, а це, мені здається, найбільша міра визнання певного. Я щасливий, що нам вдалося разом з командою зробити щастя для людей, – сказав Іван Чайківський.

Спершу гості завітали в церкву Вознесіння Господнього, де молились та говорили про Святого Миколая, про його милосердя. Після чого діти зустрілись і з самим Чудотворцем.

Ми почули про таке чудесне місце, як тут і вирішили привести дітей, показати справжню новорічно-різдвяну казку. Емоції надзвичайні, діти в захоплені від цієї події. Миколай зустрічав їх, вони розповідали вірші, співали пісні,— Мар’яна Стецюра, координаторка Жіночого руху «За майбутнє” Львівщини.

Також малеча вчилась виготовляти новорічні іграшки та сувеніри. Працюватиме Офіс Миколая до 26 грудня, а новорічно-різдвяна локація «Зимова казка у Настасові» до 22 січня.

У Тернополі на вулиці Тарнавського горять дачі (ВІДЕО)

БК Тернопіль вийшов до чвертьфіналу Кубку України