Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Екстрасенс чи провидиця: у Тернополі невідоме “прокляття” обійшлося дівчині у 170 тисяч гривень (ФОТО)

Жертвою пройдисвітки стала жителька села Підгайчики Зборівської громади. Дівчина сама привела до помешкання невідому жінку, налякавшись її «пророцтв».

3 грудня до співробітників відділення поліції у Зборові звернулася 21-річна жителька села Підгайчики і повідомила про те, що з її помешкання невідома жінка винесла всі заощадження загальною сумою понад 170 тисяч гривень.

Встановлюючи обставини, що передували злочину, поліцейські з’ясували, потерпіла сама привела до хати незнайому жінку, яку зустріла в Тернополі. Незнайомка залякала дівчину тим, що її рідним загрожує смерть, якщо не очистити від прокляття усі цінні речі, які зберігаються у хаті. Злякавшись «пророцтв», дівчина винайняла таксі і поїхала з обласного центру до рідного села, взявши з собою «рятівницю». Каже, мало що пам’ятає з періоду спілкування з незнайомкою, та й якої вона зовнішності – не пригадує. Оговталася вже над вечір, хоча гроші зі сховку зникли ще до обіду.

У ході оперативних заходів поліцейські отримали зображення з камери спостереження, проте обличчя зловмисниці на ньому не видно. Тому правоохоронці звертаються до усіх, хто міг бути свідком тієї події, надати інформацію, яка допомогла б встановити особу лиходійки. Контактний телефон 067 340 1704 або на лінію 102.

Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Біля Ходачкова водій збив на смерть чоловіка, який лежав на дорозі

Буде смачно та весело: під час свята «Зимова казка» гостей частуватимуть пампухами (ВІДЕО)