Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Буде смачно та весело: під час свята «Зимова казка» гостей частуватимуть пампухами (ВІДЕО)

Новорічно-різдвяні свята— час затишку і тепла, чарівної атмосфери, подарунків та дива від Святого Миколая, на яке чекають малі і дорослі. Зустрітись із Чудотворцем та відчути радість торжества можна, завітавши у Настасів, де діятиме святкова локація «Зимова казка». А ще тут частуватимуть запашними пампушками від місцевих господинь, серед них – пані Ольга, яка і розповіла, що саме додаватимуть у смаколик.

Ми всіх запрошуємо почастувати нашими гостинцями, а особливо пампушками, вони з різними начинками: з маком, повидлом, вишнею, згущонкою, цукерками. Їх готуємо з любов’ю та молитвою, в них вкладають господині всю свою душу,— розповідає Ольга Кураш, місцева господиня.

Готують пампушки за старовинним рецептом, як це робили наші бабусі— на кухні, що топиться дровами. Гості зможуть не тільки побачити процес приготування, а й перенестися у минуле, познайомитися з побутом родин того часу. Адже в цій традиційній української хаті початку ХХ століття особлива колоритна атмосфера: вишиті рушники на стінах, ікони, дитяча «люлька» та інші автентичні речі тодішньої оселі.

Жодні свята різдвяні, чи інші не обходяться без цих смаколиків, тому що це така давня традиція, спомин нашого дитинства, ми занурюємося у дитячі роки, коли ласуємо тими пампушками, — ділиться пані Оля.

Також гостей новорічно-різдвяного дійства частуватимуть гарячими сезонними напоями та різними гостинцями, адже діятиме святковий ярмарок.

Запис на зустріч зі святим Миколаєм номером: 380670001912.

Екстрасенс чи провидиця: у Тернополі невідоме “прокляття” обійшлося дівчині у 170 тисяч гривень (ФОТО)

Покарали водія, який у Ланівцях у нетверезому стані скоїв аварію і ще й тікав від поліції