Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

“Я не вірю, що він упав з висоти власного зросту і помер”, – вдова Степана Ільницького заявляє, що її чоловіка вбили (ФОТО, ВІДЕО)

Колишня дружина 33-річного Степана Ільницького з Почаєва – Ольга не вірить, що з її чоловіком стався нещасний випадок. Жінка заявляє, що Степана вбили.

“Мені подзвонила зранку 3 листопада рідна сестра Степана і сказала, що його більше немає, – розповідає Ольга Ільницька, колишня дружина Степана. – Я не вірю, що це нещасний випадок і він впав з висоти власного зросту та помер”.

Жінка вимагає об’єктивного розслідування справи та схиляється до думки, що Степана вбили.

“В мене є відео, на якому чітко видно, що Степан лежить ногами на асфальті, а тулубом та головою на траві, то як він так падав?! Чи його туди хтось заніс? Як таке може бути, – відзначає Ольга Ільницька. – Крім того, на його одязі сліди від взуття, були сліди крові. А ви послухайте те відео, там чітко чути як хлопці, які їх знайшли в парку, говорять про якогось чоловіка, який їхав на Київ, і що була бійка”.

За словами жінки там у центрі Почаєва в районі парку є багато камер відеоспостереження.

“Там є камери, все можна подивитися, до того ж Степан був не сам, його співробітник каже, що нічого не пам’ятає, також тоді цікаво як він дійшов додому”, – зауважує пані Ольга. – Його звати Павло Маляр, і він лежав на моєму колишньому чоловікові, коли їх в парку знайшли хлопці, що знімали відео”. 

У поліції Тернопільщини прокоментували, що працюють над розкриттям злочину, слідство триває.

Нагадаємо, у ніч з 2 на 3 листопада у парку Почаєва в центрі міста за загадкових обставин помер 33-річний Степан Ільницький.

У нього залишився 4-річний син, вдова не вірить у нещасний випадок і заявляє, що Степана вбили і вимагає належного та об’єктивного розслідування справи.

255069020 156161320029876 6440226466163913365 n

За попередніми даними поліції, 33-річний Степан впав з висоти власного зросту та отримав травми несумісні із життям.

Слідство триває.

На Бережанщині смертельна аварія: вижила лише 7-річна дитина (ВІДЕО)

На Тернопільщині чоловік ударив сокирою потерпілого, бо той був поруч із його колишньою дружиною