Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Як вибрати жіночі парфуми?

Помилки, зроблені під час вибору парфуму, можуть коштувати дуже дорого, особливо в тому випадку, якщо аромат підбирається для жінки. Зовсім не хочеться витрачати гроші даремно на придбання того, що не буде до вподоби представниці прекрасної статі. Та це зовсім не означає, що в якості альтернативи подарунку не можна розглядати жіночі парфуми. Якщо грамотно підійти до поставленої задачі, вибраний аромат стане одним із найулюбленіших.

Основні принципи вибору аромату для жінок

Купувати духи, парфумовану чи туалетну воду на подарунок слід заздалегідь. Перед тим як відправитися до магазину, рекомендується дізнатися переваги жінки чи дівчини щодо ароматів, стилю одягу. Також важливо врахувати її світогляд і зовнішність.

На жаль, чоловіки нерідко вважають за краще йти шляхом найменшого опору, беручи на озброєння вже випробувані методи. Деякі просто фотографують флакон, який розташований на туалетному столику своєї власниці, щоб у парфумерному відділі купити такий самий, але в цьому випадку є свої підводні камені. Існує велика ймовірність того, що жінці ці парфуми вже приїлися або були теж кимось подаровані, причому не дуже сподобалися. Якщо рівень відносин дозволяє, можна прямо запитати про те, який аромат полюбляє прекрасна леді.

Деякі вважають безпрограшним варіантом придбання відомих брендових духів, самостійно приймаючи рішення на користь того чи іншого продукту. Можна скористатися консультацією продавця, але йому теж потрібна якась інформація про винуватицю свята, щоб підібрати відповідний парфум.

На що звернути увагу при виборі?

Щорічно парфумерна індустрія пропонує покупцям багато унікальних новинок. Щоб упорядкувати асортимент, творці ароматів використовують різні класифікації. Жіночі духи розрізняють за брендами, ключовими нотами, сезонністю, ціновою категорією, віковими особливостями, типом зовнішності, стійкістю тощо. Вибираючи той чи інший аромат, обов’язково зверніть увагу на такі важливі моменти, як:

  • ціна. Найдорожчою вважають продукцію Eutopie, GUERLAIN, Houbigant, найдоступнішою — Vivian Gray, Adidas, URBO;
  • базові ноти. Цитрусові жіночі парфуми — оптимальний вибір для активних та веселих натур, квіткові аромати ідеально підійдуть для творчих особистостей, шипрові — виграшне рішення для активних, сміливих;
  • вік. Для молодих дівчат найкраще підійдуть легкі аромати, для жінок зі старшої групи — теплі, солодкуваті, які залишають особливий шлейф;
  • знак зодіаку. Ракам гарантовано сподобаються морські свіжі парфуми, Овнам та Близнюкам — квіткові, Левам — насичені, солодкі й теплі, Козерогам — усі, що пахнуть грейпфрутом, свіжоскошеною травою та дубовим мохом.

Орієнтуючись на вищенаведені критерії, вибрати парфум для дорогої серцю жінки буде нескладно.

Збірна України дізналася суперників в плей-офф чемпіонату світу

Яку проблему в Україні стараються замовчувати?