Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Тернопільських блогерок помітили на скандальній вечірці у Львові (ВІДЕО)

Львівські медіа та користувачі соцмереж обурені  “тусою” блогерів у День пам’яті жертв Голодомору 27 листопада. 

Один з блогерів Олександр Заліско в Львівському будинку вчених у трагічний день для українців день влаштував гламурну вечірку. Про це повідомляє 24 канал.

Серед учасників “туси” помітили  тернопільських блогерок Наталі Литвин та Валерію Юрченко, які мають понад мільйон підписників кожна.

Вечірка була в еротичному стилі Show bar в Будинку вчених у Львові.Розважав гостей заходу ведучий Володимир Остапчук. Багатьох обурює й те, що Володимир Остапчук опублікував в сторіз фотографію святкового столу, яку підписав: “Голодна блогерська туса”.
Підписники блогерів обурені вульгарністю і цинізмом, яке влаштували «лідери думок» та ще й у такий скорботний для України день та вже “засипали” їх негативними коментарями.


“Жах! Як у День пам’яті жертв Голодомору можна влаштовувати таке “дійство”, а вам підтримувати таку ініціативу? Невже абсолютно нема людських цінностей? День народження можна святкувати в будь-який інший день!”
“Сьогодні вшановують мільйони зморених голодом українців. Ви не знали? Тоді інфлюенсери якісь неправильні цінності несуть в маси”.
“Святкувати в інший день і не в такий збочений спосіб”.

Після критики та негативних коментарів блогери продовжують публікувати сторіз з вечірки, хизуючись святкуванням і його масштабом.

Відео-фрагменти вечірки можна подивитись тут.

Ледь не позбивав людей: у Тернополі на об’їздній водій врізався у купу землі (ВІДЕО)

Раптово помер 24-річний житель Шумська: рідні підозрюють, що Сергія вбили (ВІДЕО)