Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Розваги дітей шокують: у Тернополі підліток на самокаті для “ТікТока” збив обмежувач руху (ВІДЕО)

Відео, на якому підліток на самокаті збиває обмежувач, що був встановлений під час реконструкції на вулиці Чорновола, опублікували на сайті «Тернопіль житлово-комунальний». 

Читачі надіслали відео, на якому видно, як підліток на самокаті збиває обежувач, що був встановлений на вулиці Чорновола під час реконструкції.

Комунальники припускають, що ймовірно, «тренування» у цьому місці проводять не вперше. Очевидно, що друзям юнака довелося зняти не один дубль, щоб обмежувач відскочив з першого разу. Якщо ви впізнали «героя», закликають повідомити про нього на електронну адресу komun.press@gmail.com або на сторінку у Фейсбуці.

– Можливо батьки «спортсмена» побачать відео та пояснять синові, чи правильно так поводитися із майном міста. Адже він, схоже, гордиться своїм вмінням настільки, що оприлюднив відео у TikTok, – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, тернополяни не вперше пошкоджують міське майно. Як повідомляє «Тернопіль житлово-комунальний», подібні випадки неодноразово були зафіксовані в місті в різний період часу. Приміром, влітку діти розбирали бруківку з фонтану на “Циганці”, а їхні батьки за цим спостерігали. На вулиці Чорновола вночі намагалися зламати червонолисті клени. У одній із багатоповерхівок жителі розбили вікна на сходових клітках. На висадженій алеї катальп у парку «Топільче» викрали інформаційну таблицю, біля тристроннього годинника розмалювали фарбою туристичний вказівник. Орім того, у Тернополі часто нищать та викрадають квіти на клумбах, а взимку цього року невідомі двічі пошкодили аераційний фонтан на Набережній ставу.

Тернопіль житлово-комунальний

2,39 проміле: у Теребовлі чоловік втретє попався п’яним за кермом

Нещасний випадок у Чорткові: чоловік упав з даху будівлі на бетонні плити