Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

На Тернопільщині відкрили багатофункціональний спортмайданчик (ФОТО, ВІДЕО)

Сучасний спортивний майданчик з штучним покриттям відкрили у селі Острів Великоберезовицької громади. Розташований він поблизу місцевої школи. Спорудили об’єкт за кошти з бюджету громади.

Спортивний майданчик, багатофункціональний зі штучним покриттям, запланували ще весною цього року. Ініціатива була від старостинського округу, а точніше від відділу освіти. Депутатський корпус підтримав цю пропозицію, виділили кошти — це майже 2 мільйони,— говорить Андрій Галайко, Великоберезовицький селищний голова.

Саме на таких майданчиках формується характер дитини, тут вони проявляють себе як лідери, тут діти навчаються дружити, навчаються бути командою, підтримувати один одного,— розповідає  Уляна Хом’як, заступниця голови Тернопільської районної ради.

У Острівській школі зараз навчаються майже 300 учнів. Тож відтепер уроки фізичного виховання для них будуть не тільки цікавими, а й більш безпечними, оскільки спеціальне покриття майданчику убезпечить їх від можливого травмування.

Я вірю в те, що між нашою малечею є відомий футболіст, дзюдоист, волейболіст, тенісист і ми щиро дякуємо, що ви сьогодні надали нам таку можливість розвивати свої вміння і навички,—говорить Оксана Кожушко, директорка Острівської ЗОШ І-ІІІ ст.

З нагоди свята тут уже відбулося перше змагання між футбольними командами громади. Юні спортсмени новим майданчиком задоволені.

Я хочу займатись футболом поки не виросту, хочу стати футболістом. Я буду приходити сюди часто і грати,— ділиться Матвій, учень Острівської школи І-ІІІ ст.

Навколо майданчика також облаштували освітлення, завдяки чому спортивні заходи тут можна буде проводити і у вечірній час.

Переохолодження та харчовий дистрес: який стан покинутого в Товстому малюка (ВІДЕО)

Діяв в межах необхідної самооборони: закрили справу Андрія Пекельного з Теребовлі (ФОТО)