Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Замінили підлогу та двері: у Козівській школі оновили спортзал (ВІДЕО)

Знищена підлога, на якій некомфортно та небезпечно займатись спортом — проблема, яка багато років турбувала учнів та вчителів Козівської школи №2. Тепер у цьому спортзалі – нове покриття, яке служитиме дітям ще багато років. Також оновили двері та стіни.

Вперше, як мене сюди запросив Сергій Володимирович і ми обїжджали шкільні заклади та прийшли сюди, в цей спортивний зал, то тут було щось жахливе. Підлога перелатана, тому дітям тут займатися, любити спорт, розвиватися було просто неможливо,— розповів Іван Чайківський, народний депутат України

На ремонт цього об’єкту виділи кошти з соцеконому, громада також долучилась до співфінансування.

Було звернення директора школи, також я чув відгуки від дітей, що потрібно оновити зал. Сьогодні в нас оновлена підлога, стіни і при таких хороших умовах тут діти здобудуть багато перемог,— сказав Сергій Добалюк, голова Козівської громади.

Приміщення спортзалу збудували у 60-х роках минулого століття, з того часу його капітально не оновлювали.

Дуже незручно було займатися, адже підлога була в аварійному стані, ми частково міняли деякі елементи, але це нічого не давало, тому що одну поміняли, на наступний тиждень потрібно було міняти на наступний елемент, дошку чи брус,— сказав Микола Максимів, директор Козівського закладу освіти №2.

Через аварійний стан спортивного залу, учні в ньому займатись не могли

Я сам прийшов недавно до цієї школи, і коли побачив цей спортивний зал, то він дійсно був в аварійному стані. Те, що зробили— це дуже класно, буде де займатися,— зазначив Ростислав Ілішук, учень Козівського закладу освіти №2.

Наш спортивний зал був понад п’ять років в поганому стані і ми не могли нормально займатися на фізкультурі, адже не мали можливості. Переважно проводили заняття на дворі, а тепер ремонт цього залу дозволяє займатися щодня тут, досягати нових перемог,— зауважив Назар Мацишин, учень Козівського закладу освіти №2.

Реконструкція підлоги дозволить учням безпечно займатись спортом та покращити рівень фізичної культури у цій школі.

У Товстому медики виїжджали до немовляти, яке знайшли біля сміттєвого бака (ФОТО)

У Острові на узбіччі дороги збили дитину, а у Тернополі біля церкви чоловіка (ВІДЕО)