Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Тернополі п’яний водій гнав на шаленій швидкості і отримав 34000 гривень штрафу

Тернопільський міськрайонний суд призначив покарання для водія, який керував автомобілем у стані алкогольного сп’яніння.

Як вбачається із матеріалів справи, факт порушення було виявлено 6 серпня цього року у Тернополі. Близько першої години ночі на вулиці Протасевича працівники поліції зупинили водія автомобіля “Опель Астра”, який перевищив швидкість руху на більш, ніж 20км/год від максимально дозволеної.

Під час спілкування у водія були помітні явні ознаки алкогольного сп’яніння.

Втім, від проходження огляду на стан сп’яніння на місці зупинки чоловік відмовився. Також відмовився і проїхати для огляду у найближчий медичний заклад.

Відтак, на порушника винесли постанову за перевищення швидкості і за нетверезу їзду склали на нього адміністративний протокол за ч. 2 ст. 130 КУпАП (повторне впродовж року керування транспортними засобам у стані сп’яніння).

У судове засідання кермувальник “Опеля” не з’явився, хоча був належним чином поінформований про його дату, час та місце проведення. Тому суд розглянув справу без присутності на засіданні особи, яка притягується до відповідальності.

Дослідивши матеріали справи, в тому числі й відеозапис з нагрудних камер поліцейських, Тернопільський міськрайонний суд постановив водія “Опеля” визнати винним у вчиненні адміністративного порушення, передбаченого ч. 2 ст. 130 КУпАП, та призначив йому покарання у вигляді штрафу у розмірі 34000 гривень з позбавленням права керування транспортними засобами терміном на 3 роки.

Джерело.

Яку проблему в Україні стараються замовчувати?

Українець у Польщі загубив гроші, які хотів вислати родині: подробиці історії