Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Тисяча квадратних метрів бруківки: незабаром у Козові буде нове, комфортне місце для відпочинку (ВІДЕО)

Алею в селищі цукровиків у Козові почали оновлювати. Тут встеляють бруківку, встановлюють відпочинкові лавки та ліхтарі. З ініціативи Івана Чайківського на об’єкт виділи кошти з державного бюджету.

Ми знаходимось на об’єкті, який за кошти соцеконому робимо разом громадою. Наше завдання робити все задля того, щоб люди повірили в себе, в свої сили і в те, що в нас в Україні краще, ніж десь за кордоном,— говорить Іван Чайківський, народний депутат України.

Представники партії «За майбутнє» переконані: щоб громада була успішною, молодь хотіла тут залишатися та розвиватись, необхідно дбати про території та створювати сучасну інфраструктуру.

Укладаємо близько тисячі квадратних метрів бруківки. На другий рік плануємо заасфальтувати бічні дороги, встановлюємо 12 відпочинкових лавок, 16 паркових ліхтарів. Зробили заново водогони, –  розповідає Сергій Добалюк, голова Козівської громади. Ми це все хочемо оновити і зробити так, щоб людям було приємно присідати на ту лавочку, розмовляти, відпочивати і проводити свій час.

Весною планують територію озеленити, висадити низькорослі дерева та посіяти траву. Оновлена алея стане сучасним та комфортним місцем для відпочинку жителів міста.

Тернопільському біатлоністу Дмитру Підручному — 30! Топ-5 найкращих гонок чемпіона

Нива поступилася в домашній грі з Кривбасом (ТАБЛИЦЯ)