Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Онкохворому хлопчику в Тернополі терміново потрібні донори крові (ФОТО)

Такий юний, але мужній і надзвичайно позитивних хлопчик – Степан Кобець. Хлопчик перебуває на лікуванні в онкогематологічному відділенні Тернопільської міської дитячої комунальної лікарні і йому терміново потрібна донорська кров.

“Основні ліки для проведення лікування у онкогематології є, але практично завжди після хімії наступає обвал аналізів, отже будуть потрібні донори і сети для тромбоконцентрату. У відділенні закінчуються сети, необхідно знову поповнити їх запаси. Це дуже важливо, бо при низьких тромбоцитах завжди є ризик кровотеч, що загрожують життю дитини.

Тернопіль! Терміново потрібні донори 4+ на тромбоконцентрат! Бажано чоловіки, 20-45 років. Наш веселий і дуже позитивний хлопчик Степанко поволі наближається до завершення лікування лейкозу в стаціонарі. Йому залишилося отримати лише одне введення “Цитозару” і він зможе повернутися додому, де буде ще протягом року приймати хімію в таблетках і періодично проходити контрольні обстеження. Але зараз в Степанка дуже низькі тромбоцити, тому лікарі не можуть розпочати хіміотерапію, поки тромбоцити не піднімуться. Донори з 4+ групою крові, відгукніться, будь-ласка! Допоможіть цьому чудовому хлопчику одужувати та швидше повернутися додому!
+380671318815 – Антоніна, мама Степанка”, – повідомили у Міжнародному благодійному фонді “Живи”.

Всі, хто може допомогти хлопчику, здавши кров 4 групи з позитивним резус фактором, зателефонуйте мамі хлопчика. Також будемо вдячні за поширення інформації.

Джерело.

Минулої доби від коронавірусу померли 13 жителів Тернопільщини

Учень погодився: викладач із автошколи продавав посвідчення водія у Тернополі