Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Козлові нова дорога та майданчик для паркування (ВІДЕО)

Ремонт доріг у громадах Тернопільщини –  одна із завдань команди Івана Чайківського «За майбутнє». В Козлові за кошти з субвенції на соціально-економічний розвиток та місцевого бюджету відремонтували дорогу на вул. Богдана Хмельницького.

За 30 років незалежності нашої країни, в нас фактично не ремонтувалися, не будувалися дороги (державні, місцеві, навіть вулички), – відзначає народний депутат України Іван Чайківський. – Тому, дороги для нашої команди – це пріоритет, і я вважаю, що і для держави дороги є в пріоритеті. Тому що, саме в дорозі сьогодні відновлюється віра людей в завтрашній день, в наше майбутнє.

Щоб відремонтувати цю вулицю, до народного депутата звернувся селищний голова Володимир Колісник. Спільно із місцевим отцем-деканом вони створювали проєкт та стежили за виконанням робіт.

Я хочу подякувати Івану Адамовичу, депутату ВРУ, який знайшов час для того, щоб приїхати сьогодні до нас. В першу чергу, сьогодні за його сприяння, левова частка коштів була виділена, а це майже 700 тис. грн., – на ремонт цієї дороги. З селищної ради було виділено більше як 130 тис. грн для співфінансування, щоб ця дорога в нас була, – розповів Володимир Колісник, Козлівський селищний голова.

Направду, ми давно чекали… я особисто чекав 15 років на цю дорогу. Я тут вже 15 років в цьому селищі і дякую Богу, одна з моїх мрій здійснилася. Ми хочемо бути в Європі, а Європа – це є такі дороги, – додав отець-декан Роман Гук.

Місцеві жителі задоволені відновленою вулицею, адже тепер біля їхньої святині стало значно красивіше.Звичайно, що задоволені. Тут напевне ще трошки окультурять на весну – травичка, якісь квіти. Ми сподіваємося, що тут теж, з нашою допомогою, може ми щось поможемо, тай буде все добре, – ділиться Надія Процик, жителька селища.

Станом на сьогодні, вулицю встелили асфальтом, облаштували клумби та парковку для автомобілів.

У Бережанах хочуть відкрити європейський завод з виготовлення кабельних мереж до іномарок: уже відома зарплата

Визначено склад збірної з біатлону на другий етап Кубка світу: чи залишилися тернополяни?