Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Зауваження не надходили: у Тернополі облаштували нове кільце – експериментальне (ВІДЕО)

На перехресті вулиць Галицька-Лисенка облаштували нову кільцеву розв’язку. Поки що конструкція є тимчасовою, у майбутньому її планують замінити на постійну.

В управлінні житлово-комунального господарства, благоустрою та екології, тимчасовий круговий рух транспорту влаштували з метою удосконалення організації дорожнього руху. адже у ранкові і вечірні години тут спостерігається велике скупчення транспорту, а водії часто не розуміють, як правильно проїжджати дане перехрестя.

“Якщо оновлена Схема організації дорожнього руху дасть позитивні результати і тернополяни підтримають її, уже в наступному році тут проведуть поточний ремонт дорожнього покриття та влаштують постійний круговий рух транспорту. Загальна кошторисна вартість – 307 тисяч гривень”, – каже заступник начальника відділу з експлуатації та ремонту житлового фонду управління житловокомунального господарства, благоустрою та екології ТМР В’ячеслав Мокляк.

Тимчасове кільце перебуває в експлуатації вже тиждень. За цей час, – каже В’ячеслав Мокляк, зауважень від водіїв та інших учасників дорожньо-транспортного руху не надходило.

Джерело.

У Тернополі біля вокзалу обікрали жінку: розшукують чоловіка (ВІДЕО)

Що буде з коронавірусом на Тернопільщині до Нового року: прогнози лікаря-епідеміолога (ВІДЕО)