Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

“Вибачте, що не знала…”: блогери почали просити вибачення за “голодну тусу” після відмови брендів у співпраці

Блогер Олександр Заліско, який у День пам’яті жертв Голодоморів влаштував еротичну вечірку, вибачився перед людьми, почуття яких він зачепив. Також до нього приєдналася ще одна учасниця Таня Самбурська.

Так, у сторіс на своїй сторінці в Instagram Заліско зазначив, що його вибачення не стосуються людей, які “підтягнулися до шуму”. Він також заявив, що йому дзвонила поліція щодо вечірки (щоб подивитися фото та відео, доскрольте сторінку до кінця), пише “uazmi”.

“Хочу попросити вибачення у тих, чиї почуття зачепив. Але не перед тими, хто просто підтягнувся на шум”, – підкреслив Заліско.

Вибачення Олександра Заліска.

Зі свого боку Самбурська сказала, що вона не знала про День пам’яті жертв Голодоморів у суботу. “Прошу вибачення, що не знала про те, що в суботу був такий день”, – заявила блогерка.

Вибачення Тані Самбурської.

Водночас правоохоронці склали адміністративний протокол на організатора заходу – 29-річного жителя Чернівецької області – за порушення карантинних правил, повідомляється на Facebook-сторінці поліції Львівської області. Йому загрожує штраф від 17 тисяч гривень.

Пост поліції Львівської області.

Нагадаємо, що відомі українські блогери потрапили у гучний скандал, коли влаштували еротичну вечірку у Львові у День пам’яті жертв Голодоморів. Вони зібралися на святкування дня народження чернівецької Instagram-зірки Олександра Заліска. На вечірці засвітилися Саша Бо, Наталі Литвин, Таня Самбурська та інші.

Пізніше стало відомо, що від співпраці із зазначеними блогерами відмовилася низка компаній, серед яких: бренд чоловічого одягу “Andreas Moskin”, мережа магазинів METRO Україна, “Нова пошта”, “Київстар”, мережа магазинів “Єва”, торгова марка “Флінт” , “Розетка”, “Фокстрот” та JYSK Ukraine.

Шкодує і кається: пенсіонер з Тернопільщини, що убив собаку, заплатить 17000 грн штрафу

У Бережанах хочуть відкрити європейський завод з виготовлення кабельних мереж до іномарок: уже відома зарплата