Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Лікарська халатність: на Тернопільщині лікар, вирізаючи апендицит, пошкодив сечовий міхур

Неприємний випадок стався у Тернопільській області. Якщо, звісно, таку халатність лікарів можна назвати неприємним випдком.

Про прикрий випадок, що трапився з донечкою у Кременецькій лікарні розповіла Ольга Берідзе. Жінка повідомила, що в серпні її дитині вирізали апендицит. Здавалося б кваліфікований лікар, та й не за дурно. Однак у результаті дівчинці тривалий час потрібно боротися із наслідками оперативного втручання. За словами пані Берідже лікар під час операції пошкодив дівчинці сечовий міхур.

“Про лікарську халатність чи не компетентність. 2 серпня 2021 року у Кременецькому хірургічному відділенні зробили лапароскопіну апендиктомію, а щоб було зрозуміло вирізали апендицит, моїй дочці. Операцію проводив лікар Д. з асистентами (його син, студент Вишу медичного). Операція була оплочена в тій ціні, що озвучив лікар. Але, як наслідок… за місяць часу після операції почались болі, у ділянці вже не існуючого апендициту.

Ми звернулись до пана Д., звісно він оглянув але сказав катастрофічного не бачить. Хоча…на другий день в Рівному лікарі були шоковані проведенням операції, тобто самі надрізи були зроблені занадто низько і при операції оперуючи лікарем був травмований сечовий, тим самим це викликало вже існуючі наслідки і проблеми. Наразі моя дочка лікується.

Я довго думала як поступити з “кваліфікованим лікарем”, за ці гроші, що я йому оплатила здоров’я дитини не вернеш, а лікар бідний треба робити ремонти в квартирах.

Тож робіть висновки, і раджу вам минайте стороною, адже те, що у нас ніби є медична апаратура це не означає, що за ваші ж гроші для вас буде надана кваліфікаційна допомога. Пишу не анонімно і відповідаю за кожне слово”, – йдеться у повідомленні.

Читайте націкавіші новини у нашому Телеграмі.

БК Тернопіль підсилився важким форвардом із Чорногорії

Директора підприємства, що заволодів чужим майном на суму понад 2 млн грн, таки візьмуть під варту