Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Картку для проїзду в громадському транспорті Тернополя можна замовити онлайн: інструкція

Тернопіль перейшов на безготівкову форму оплати за проїзд у громадському транспорті.

 Це значає, що розрахуватись в тролейбусаз та маршрутках можна лише “Карткою тернополянина”, неперсоніфікованим проїзним, банківською картою чи проїздним квитком, що продається в терміналах самообслуговування EasyPay на зупинках.

У зв’язку з впровадженням воновведення, тернополяни почали активно виготовляти персоніфікований проїзний квиток “Соціальна карта тернополянина”. Через це в офісі ТОВ “Системний зв’язок”, де можна подати заякву на отримання картки, веникли великі черги.

У міській раді рекомендують зважати на карантин та заповнити анкету онлайн. Картку можуть оримати люди, прописані у Тернополі, або всі, хто доумент про фактичне місце проживання чи офіційне працевлаштування в місті. Крім цього, виготовити проїзий можуть учні та студенти.

Як подати анкету на виготовлення електронного квитка онлайн: інструкція

Для отримання картки, необхідно заповнити фоому на сайті Портал тернополянина. В анкеті необходно вказати ПІП, дату народження, обрати тип документа, що посвідчує особу, ввести номер та серію паспорта.

Далі треба обрати одну з категорій: “Учні”, “Студенти”, “Мешканці м. Тернопіль”. Якщо вибрати останню – з’явиться ще три пункти: оціфійно зареєстроване місце проживання у м. Тернопіль, фактичне місце проживання та офіційне місце роботи.

У наступному віконці просять вказати серію та номер одного із документів, що підтверджує офіційно зареєстроване чи фактичне місце проживання чи офіційне місце роботи.

Джерело.

На Тернопільщині оштрафували селянку, бо жінка отримувала соцдопомогу і здавала молоко

У Тернополі на “БАМі” повісилась 15-річна дівчина