Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

“Допоможіть врятувати маму”: сім’я з Борщівщини потребує допомоги небайдужих

48-річній Ользі Валевській з Борщівщини, а саме з села Іванків, потрібна допомога на дороговартісне лікування та реабілітацію.

“13 серпня 2021 року сталося щось жахливе. Мою кохану маму доставили в лікарню з важкою черепно-мозковою травмою. Невідомо, що сталося. Впродовж багатьох років моя мама працює в Польщі, оскільки не може заробити на нормальне життя в Україні.

Вона завжди була енергійною, життєрадісною і працьовитою жінкою. Саме вона навчила мене поважати інших людей. На жаль, але зараз вона у дуже важкому стані і потребує термінової допомоги та реабілітації. Збір коштів – єдиний шанс допомогти їй відновити сили. Я все ще сподіваюся, що вона зможе хоча б частково повернутися до нормального життя і ми знову зможемо говорити, спілкуватись.

Тому я дужепрошу допомоги у зборі коштів. Оскільки я її єдина дитина і зараз залишилась один на один з бідою, я просто самостійно не зможу заробити гроші на дорогу реабілітацію. Допоможіть мені повернути маму.”,- написала Юлія, донька Ольги на благодійному порталі.

За словами доньки Юлії, з якою “Звістці” вдалось поспілкуватись, мама ввечері поверталась додому. Впала або сталось щось ще, але точно ніхто не знає і не бачив. Її забрали в лікарню. Польські лікарі провели дуже важку операцію на мозку. На сьогоднішній день мама ще не може говорити і паралізована частина тіла. Потрібна тривала і дороговартісна реабілітація, грошей на яку у єдиної доньки та близьких просто немає.

В лікарню жінка потрапила з діагнозом: “Ліва субдуральна гематома з субарахноїдальною кровотечею, квадрипарез, церебральна кома”.

Усі бажаючі можуть допомогти Юлії та її мамі Ользі, пожертвувавши кошти на відомому благодійному польському порталі, перейшовши за посиланням:

https://www.siepomaga.pl/olga-walewska

Для тих, хто в Україні номер рахунку для благодійності:

Отримувач платежу: МЕЛЬНИК ОКСАНА ВІКТОРІВНА.

Рахунок гривневий. ПриватБанк 4149499140866896

У МОЗ пояснили, кому не можна вакцинуватись від коронавірусу

Хто з тернопільських нардепів отримав компенсацію за оренду житла?