Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

“Давайте ми батьки здамо по пару грн і оплатимо за місяць газ в школі”, – пропонує жінка з Тернопільщини

На Тернопільщині у Підволочиській громаді мама пропонує здавати кошти на оплату комунальних послуг, щоб діти не мерзли в школі, чи тим більше щоб їх не перевели на дистанційне навчання. Свій пост жінка поширює в групах та пропонує підписувати відповідне звернення.

“Дорога наша владо. Якщо ви не змозі оплатити опалення в школі,щоб наші діти ходили до школи,а відправляти на дистанційне навчання це не вихід, щоб наші діти не мерзли в школі,тоді давайте ми батьки здамо по пару грн,і оплатимо за місяць газ в школі,наші діти так нічого не навчаться.Я думаю що кожна мама, якщо не кожна то більшість точно мене підтримає. А у вас як не було грошей на балансі так і не буде, а наші діти страдають. Я працюю і немаю змоги щоб моя дитина виходила на зв’язок на дистанційною…Батьки ,які мене підтримують поширте, і пишіть свою думку,хто б здав по пару грн, щоб наші з нами діти вчилися в школі і не мерзли” – написала Маряна Черній.

В свою чергу коментатори пропонують написати заяву в прокуратуру або ж прийти на прийом до голови ОТГ.

Оксана Снєжок Я думаю батькам не збирати гроші на газ потрібно,а під селищною радою зібратися і написати скаргу на голову зразу в прокуратуру

Жанна Грабовська В школі половина дітей кашляє,на уроках сидіти неможливо ,невже вихід має бути в тому ,щоб обігрівати класи електрообігрівачами?Таке враження,що наша влада свої річні премії одержує за рахунок здоров’я дітей та вчителів.Напевно вже пора задуматися керівництву

Taras Kulbaba Щодо збору грошей: хіба ви мало здаєте? Це ж не мала сума вийде…і тоді для чого нам селищна рада в кількості 89 одиниць штату, хай вирішують, це ж прямий обов’язок їх…Завтра сесія, надіюсь це питання піднімуть депутати, зокрема Микола Рубльовський , Ihor Monartovych , Iryna Skuratko та інші відповідальні депутати.

Джерело.

За заслуги перед Тернопільщиною: Тягнибок отримав від Головка орден

Коронавірус на Тернопільщині: за добу померло 14 жінок та 4 чоловіки