Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Хто кому служить? Притула вступив в батл з соратницею Порошенка

Ірина Геращенко звинуватила політиків, дотичних до «Голосу», в роботі на Банкову. Натомість ті укололи у відповідь.

Співголова фракції «Європейська Солідарність» Ірина Геращенко звинуватила нардепа Сергія Притулу в роботі на Банкову, натомість останній їдко відповів їй у соцмережах. Свій коментар нардепка опублікувала на сторінці у Facebook.
«Чи відповідає дійсності інформація, що ви (Олександра Устінова, – ред.) і пан Сергій Притула там часті гості, разом з певною частиною поки що фракції «Голос»? І, вибачте, останнє питання: ви ще в опозиції чи вже в коаліції зі слугами, разом з олігархічними «Довірою» і Майбахом?», – написала Геращенко.

Відповідь Притули не забарилася. «Якщо ви знайдете хоч якесь підтвердження моєї присутності на Банковій у 2021 році, окрім мітингів та акцій протесту, подарую вам пляшку грузинського коньяку! Ну, бо вірменський вам, імовірно, і так постачають! Будуть ще питання – ставте, не встидайтесь!», – написав Притула.

У відповідь соратниця Порошенко зробила політику зауваження щодо правил політичної культури і неприпустимості хамства. І їхня дискусія тривала й далі, політики продовжили з’ясовувати стосунки.




Благодійна акція в Тернополі: мережа EVA подарувала обласній дитячій лікарні необхідне обладнання

Вчителька з Тернополя здобула перемогу в двох категоріях “фітнес бікіні” (ФОТО, ВІДЕО)