Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Сумна новина сколихнула Тернопіль: після тривалої боротьби з хворобою помер викладач (ФОТО)

21 жовтня о 4 год. ранку відійшов у засвіти викладач Тернопільського мистецького фахового коледжу ім.Соломії Крушельницької Турко Зеновій Романович.

“Він був надзвичайно хорошою людиною. Чудовий музикант. баяніст. Прекрасно грав на клавішах. Великий хист мав до інструментування та аранжування. Його твори грав і грає оркестр народних інструменів та капела бандуристів в коледжі. Хороший викладач, який мав багато випускників , які його дуже любили. Всі товариші ,хто з ним працював і хто знав Зеновія Романовича глибоко сумують і висловлюють щирі співчуття дружині Ірині Андріївні,сину Андрію,всій родині Зеновія. Спи спокійно, дорогий Зенику. Хай буде земля тобі пухом! Молимося за душу покійного Зеновія Турка”, написав Богдан Маюк на своїй сторінці у Фейсбук.

Під дописом сотні коментарів зі словами співчуття…

Зеновій Романович людина з великої букви! Гарний музикант, і просто хороша людина!!!  ВІЧНА ПАМ’ЯТЬ!, написала Alina Skobun.

Царство небесне!!! Зеновій Романович залишиться назавжди в серці, душі кожного хто його знав, хто з ним мав можливість працювати і саме головне навчатися!!!! Пам’ять про Вас, Зеновій Романович особисто в мене дуже сильна, всі поради, настанови, підтримка і праця, яку Ви дали – вона безцінна. Все що я, що ми Ваші студенти маємо, коли беремо інструмент в руки – великою заслугою завдячуємо Вам!!! Мене ви зорієнтували, надихнули, заставили повірити в себе і направили на той курс, а саме в Київ, в який я сам не вірив…. Дякую Вам, низький уклін, ніколи не забуду Ваші уроки, ваші порівняння, Ваші жарти, Ваші поради, спочивайте з Богом!, написав Роман Шушвар.

Панахида відбудеться 21 жовтня о 19 год.в церкві по вул. Куліша.

Похорон і прощання з Турком Зеновієм відбудеться завтра, 22 жовтня орієнтовно о 12 год. з церкви на Куліша. Хоронити будуть на Микулинецькому кладовищі.

Подробиці ДТП на Бандери за участі “Шевроле” та мотоцикла: молодий чоловік та 18-річна дівчина у лікарні (ФОТО)

Нацгвардієць Віталій Марків з Тернопільщини став батьком (ФОТО)