Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Теребовлі визначилися 5 кандидатів на голову громади

У Теребовлянській громаді 31 жовтня відбудуться вибори голови. Опівночі закінчився термін реєстрації кандидатів на цю посаду. У результаті, за право керувати Теребовлянщиною позмагаються п’ятеро кандидатів.

Четверо кандидатів, незважаючи на те, що свого часу «засвітилися» під прапорами політичних партій подали заявки як самовисуванці. Зокрема, від партії «Європейська солідарність» “відхрестилися” начальник Управління розвитку інфраструктури та дорожнього господарства ТОДА Олег Продан та депутат Тернопільської обласної ради (від цієї ж партії) Юрій Ништа. Також  самовисуванцями стали екс-свободівець Степан Кондира та Тарас Козак з “Голосу”. Єдиним кандидатом, якого підтримала партія, став свободівець Михайло Тимошик.

Від 1 жовтня розпочалася передвиборча агітація, яка триватиме до 29 жовтня. 30 жовтня – день тиші. Голосування відбудеться у неділю, 31 жовтня.

Додамо, що до Теребовлянської громади входить місто Теребовля та 27 сіл. Всього тут 33 виборчих дільниці.

Нагадаємо, минулого року перемогу на виборах голови Теребовлянської громади вдруге здобув Сергій Поперечний. 5 січня він пішов у відставку. На сьогодні найбільші шанси виграти має єдиний кандидат-господарник Олег Продан.

Антирекорд: на Тернопільщині за добу зафіксували 11 смертей

У Тернополі на ставі спіймали “гіганта” (ВІДЕО)