Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Тернопільська Нива здобула одне очко в Житомирі

Сьогодні тернопільська Нива зіграла матч 16 туру чемпіонату України в першій лізі на виїзді проти житомирського Полісся.

Господарі позиціонують себе одними з претендентів на топ-4 і боротьбу за путівку до прем’єр-ліги. У Поліссі зібраний досить представницький склад, тренує цю команду уславлений футболіст і вже іменитий тренер Юрій Катітвінцев, а асистентом у нього не менш уславлений Геннадій Литовченко.

Однак нині Полісся далеко не в лідерах. Команда набрала 16 очків, а зіграла (через спалах захворюваності на ковід) лише 11 матчів, отож, займає позицію в підвалинах турнірної таблиці.

У першому колі тернопільська Нива перемогла в дебютному турі — 1:0, отож, у матчі-відповіді Полісся з перших хвилин пішло на ворота гостей і досить швидко відкрило рахунок. На 14-ій хвилині житомиряни розіграли швидку комбінацію, в кілька дотиків пройшли захист гостей, а замикав атаку Янаков уже в порожні ворота — 1:0.

Гол, однак, футболістів Ниви з колії не вибив, гості й надалі чекали свого шансу, не даючи розгулятися Поліссю. А на 54-ій хвилині навіс з лівого флангу знайшов у штрафному майданчику кращого бомбардира тернополян Сергія Кисленко. Форвард головою переграв захист і голкіпера гостей, зрівнявши рахунок. Це вже 6-ий гол Кисленка в чемпіонаті, і він входить до топ-5 бомбардирів ліги.

А до завершення гри Полісся таки намагалося вирвати перемогу, однак, моментів було дуже небагато, і зрештою гра завершилася внічию — 1:1. Таким чином, Нива бере 4 очки в сезоні у декларованого гранда.

У Кременці спіймали п’яного водія, але йому пощастило, бо у поліцейських не працювала відеокамера

В одному з найвіддаленіших сіл Великоберезовицької громади ремонтують знищену дорогу (ФОТО, ВІДЕО)