Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Родзинка осені 2021: на найбільшу в області гарбузову фотозону приїздять тисячі людей (ФОТО, ВІДЕО)

Найбільша гарбузова інсталокація на Тернопільщині приваблює все більше тернополян. Безумовно, поява такої фотозони – це родзинка цьогорічної осені. Створили гарбузову фотозону родина Івана та Тетяни Чайківських, щоб подарувати людям яскраві та теплі емоції. Фотолокація вже стала родзинкою цієї осені, адже сюди щодня приїздять сотні людей, щоб зробити пам’ятні світлини.

Враження від фотозони досить позитивні, ми пробули на локації буквально 15 хвилин і ще не встигли всюди сфотографуватись. Діти в захваті, дорослі також. Підлітки також вражені, адже бачила не одну фотографію на просторах Інстаграму, Фейсбуку. Дійсно класна штука і хотілось би, якщо не на кожну пору року, то якомога більше робити таких локацій для тернополян та не тільки,- розповідаєЛіза Новосад, відвідувачка гарбузової фотозони.

Дуже задоволені, діти у захваті! Стільки тварин, локацій…Дуже дякуємо тим, хто це придумав. А особливо – для осінньої фотосесії, щоб запам’ятати ці спогади надовго, – говорить Тетяна Карпишин, відвідувачка гарбузової фотозони.

Така фотозона виконана у жовтогарячому, гарбузовому стилі, зацікавила багатьох тернополян. Зокрема минулих вихідних сюди навідалисьблизько 7 тисяч людей. Зробити незабутні фото приїздять автобусами учні шкіл, групи дітей із садочків, люди з інвалідністю, вихованці дитячих будинків. З задоволенням фотографуються як дорослі, так і малі.

Ми сюди приїхали класом фотографуватися, тому я тут вперше. Виглядає прикольно, стильно. Я от одівся в слушний наряд, як ходили в Америці в 60-ті роки. Тоді фермери так одягалися, тому я підібрав гарно костюм до цього всього, – ділиться Владислав Луців, учень технічного ліцею, відвідувач гарбузової фотозони.

Для фотолокації просто неба організатори використали 15 тонн гарбузів, тільки у самій арці близько п’ятсот кабаків різного розміру. Привозили осінній врожай з усієї області, але найбільше із села Гарбузів.

Таку локацію не бачив ще ніде, вперше бачу, дуже гарно і креативно. Тим паче, що зараз такий важкий постковідний період, людям необхідні емоції. А творці даної локації дають можливість людям відчути цю радість, позитив, те, чого нам бракувало. Також знаю, що команда Чайківського організовувала «Фест господар». Я був присутнім на цьому фестивалі, і знаєте, нечасто є така можливість безкоштовно так круто відпочити, послухати топового артиста. Та й взагалі за останній період немає якихось таких подій, які дарували б людям радість, емоції, – розповідає Михайло Шевчук, відвідувач гарбузової фотозони.

Знаходиться гарбузове містечко біля Тернопільського м’ясокомбінату, що у селі Острів Великоберезовицької громади на вулиці Промисловій, 1. Вхід безкоштовний. Працюватиме фотозона до 13 жовтня. Тоді і відбудеться нагородження переможця у конкурсі на найбільший гарбуз в області, який триває на сторінці Івана Чайківського в Instagram.Власник найбільшого гарбуза  отримає 3 тисячі гривень. Тому уважно придивіться на свій врожай, можливо ви є власником найбільшого гарбуза та поспішіть зробити яскраві світлини на найбільшій осінній фотозоні.

Тепер вона разом з донечкою: на Тернопільщині прощаються з молодою вчителькою

Тернопільську Ниву очолить колишній гравець донецького Шахтаря