Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Підтримайте Зарваницю у конкурсі “Найгарніше село України”

Село Зарваниця Золотниківської ОТГ цього року бореться за звання “Найгарніше українське село”.

Переможець конкурсу отримає винагороду на розвиток своєї громади від команди та партнерів проекту.

Зарваницю, нагадаємо, називають Українським Лурдом. Адже саме тут розташований Марійський духовний центр, який є однією з найвизначніших католицьких святинь світу і найбільшою святинею Української Греко-Католицької Церкви. Тож конкурентів у конкурсі багато, але мало хто з них є таким же відомим, як Зарваниця.

Проєкт “Найгарніше українське село” створила команда Made in Ukraine. Їхньою метою є відкриття українських селищ задля розвитку зеленого туризму, збереження їх самобутності та історії. Цей проєкт, як кажуть самі організатори, про естетику, натхнення, нові подорожі та спогади!

За звання та винагороду у ньому борються села з різних куточків України. Лишень з Тернопільщини за перемогу змагаються 19 населених пунктів! Голосування за найгарніше село триватиме з 25 вересня по 25 жовтня. Наблизити перемогу для улюбленого села може кожен, просто віддавши за нього голос на сторінці проєкту. 1 голос можна віддати тільки за 1 конкурсанта.

Надалі, з 1 по 15 листопада працюватиме професійне журі, яке звертатиме увагу на задані у заявці параметри, а саме, доглянутість, розвиток, інфраструктура, крафтові виробники, зберігання побутово-культурної спадщини тощо. І вже 16 листопада оголосять переможців. Переможець, як зазначено на сторінці конкурсу у Фейсбуці, отримає 100 тисяч гривень.

Організатори конкурсу закликають максимально долучитися до голосування та допомогти улюбленому селу, стати місцем, куди б ви самі залюбки заїхали під час подорожі та сміливо назвали невід’ємною точкою сільського туризму.

Для того щоб проголосувати, Вам потрібно за цим посиланням знайти село, яке ви бажаєте підтримати, на сторінці голосування. Голоси верифікуються авторизацією через Facebook, перед тим як зарахувати ваш голос, система запропонує вам авторизуватися через соціальну мережу.  Голосуйте самі та запрошуйте до голосування рідних, близьких та знайомих! Адже наша Зарваниця і справді гарна та заслуговує перемоги!

Джерело.

На Тернопільщині за добу від коронавірусу померло 14 людей

Вчитель чи прислуга: освітяни Борщівщини скаржаться, що їх використовують, як “масовку”