Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Команда Чайківського привітала освітян(ВІДЕО)

У переддень свята – Дня працівника освіти в будинку культури селища Велика Березовиця відбулися урочистості. На свято зібралась вся освітянська родина громади. Привітати педагогів завітав і народний депутат України Іван Чайківський.

Дуже важливо зараз посіяти найкраще зерно для дітей, щоб ми могли потім – через років 25 зібрати дійсно прекрасний врожай, щоб вони розвивали нашу громаду, щоб робили все для того, щоб люди в громаді жили, почували себе добре, успішно і хотіли тут, на цій території, проживати,— говорить Іван Чайківський, народний депутат України.

Ця професія важлива, тому що вона формує майбутнє нації. Також це важливо для мене, бо я за освітою педагог та більше десяти років пропрацював в школі. Тому це свято теж хвилююче для мене. В нашій громаді освіта на особливому місці. Ми приділяємо увагу, стараємось профінансувати. Ми зберегли мережу навчальних закладів,— розповідає Андрій Галайко, Великоберезовицький селищний голова.

Професія педагога – нелегка, але необхідна. Вона вимагає колосальних зусиль, самопожертви, терпіння та любові до дітей. За сумлінну працю, високий професіоналізм кращих з кращих освітян нагородили грамотами.

Професія вчителя – відповідальна, тому що ми виховуємо молоде покоління. В кожній дитині ми повинні побачити родзинку. Я обирала професію вчителя, тому що я люблю дітей. Діти – позитивні, в кожній дитині є своє «Я», до якого потрібно прислухатися,— наголошує Ольга Машталяр, вчителька інформатики Острівської ЗОШ І-ІІІ ст.

Вчитель – це людина, яка віддає себе для дітей. Для них ми є першим прикладом у житті. Свято працівника освіти завжди викликає спогади, емоції. Але сьогоднішнє свято неоднозначне, воно нове для нас, нашої громади, тому що ми перший рік святкуємо День працівника освіти у нашій Великоберезовицькій громаді. Це громада спроможна, сильна, в ній працюють хороші педагоги, хороша влада, яка дає зрозуміти, що ми їм потрібні,— ділиться Андрій Чернець, директор навчально-виховного комплексу «Мишковицька ЗОШ І-ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад» Великоберезовицької селищної ради.

Сьогодні у Великоберезовицькій громаді працюють 13 шкіл і 6 садочків.

На Чортківщині горілка “вбила” чоловіка

Біля Смиківців вантажівка на смерть збила пішохода: встановлюють особу загиблого (ФОТО)