Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

На Тернопільщині будують футбольне поле зі штучним покриттям (ВІДЕО)

Народний депутат України Іван Чайківський продовжує об’їжджати об’єкти, які цьогоріч фінансуватимутьза кошти соціально-економічного розвитку. Зокрема, відвідав село Яструбове Купчинецької громади, де зараз проходять підготовчі роботи для будівництва спортивного майданчика із штучним покриттям.

З соцеконому мною було виділено 1 мільйон 350 тисяч гривень і 150 тисяч гривень громада виділила зі своїх власних коштів. Відбулись підготовчі процедури, тендера, затвердження проектівта експертизи. Ми говорили з підрядниками, вони приступили до роботи і обіцяють за місяць часу цей спортивний майданчик зробити, – розповідає народний депутат України Іван Чайківський.

Подібного спорткомплексу такого класу в громаді немає, тобто він для нас є пріоритетним, щоб можна було в майбутньому проводити якісь змагання, заходи. Дане поле буде відповідати міжнародним стандартам,– говорить Ігор Країнський, сільський голова Купчинецької ОТГ.

Такий спортивний об’єкт у громаді сприятиме розвитку фізичної культури серед молоді. Обіцяють завершити будівництво за місяць часу, тоді і проведуть перший чемпіонат серед футбольних команд громад.

Упав у під’їзді: у Тернополі травмувався чоловік в день свого народження

Сморід та бруд у центрі Бережан: попри синагогу щодня ріками течуть нечистоти, а що робить влада? (ВІДЕО)