Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Демісезонні костюми Norfin – матеріали виготовлення та особливості використання

Шанувальники зимової риболовлі та полювання знають, що костюми Norfin є одними з найкращих для активного відпочинку. Вони чудово зберігають тепло навіть у самі сильні морози. Але компанія пропонує своїм шанувальника і інші вироби. Зокрема, демісезонні костюми, для яких використовуються матеріали з іншими теплоізоляційними характеристиками. Адже умови експлуатації такого одягу, так само як і вимоги до його основних параметрів, суттєво відрізняються від зимових варіантів.

Восени та навесні для риболовлі, полювання чи походів необхідний легкий одяг, що буде захищати від дощу, та зберігати достатньо тепла. При цьому, запобігати виникненню парникового ефекту при активних рухах. Для досягнення такої мети компанія Норфін не тільки використовує новітні матеріали, але і застосовує спеціально розроблений покрій одягу. Як правило, демісезонні костюми Norfin https://norfin.com.ua/demisezonnye-kostumy/ складаються з напівкомбінезону, що представляє собою штани на широких підтяжках, та куртки. Більш конкретні відомості про моделі та розміри можна знайти за посиланням norfin.com.ua.

NORTEX Breathable

Мембранна тканино нового покоління. Має вибіркову пропускну здатність, тобто затримує вологу та вітер, що діють на неї ззовні, та має досить високу паропроникність за рахунок мікропор з особливим профілем. Це забезпечує оптимальний мікроклімат, особливо при активних рухах. Як правило, така тканина використовується при пошитті зимового спортивного одягу, лижних костюмів і т.і.

NORTEX Breathable має невелику вагу та середню щільність. Вона характеризується чудовими експлуатаційними показниками:

  • Не мнеться;
  • Не збігається після прання;
  • Допускається хімчистка від сильних забруднень, при цьому тканина не змінює колір;

Головною перевагою цієї тканини є її здатність відводити від тіла людини вологу. Рекомендується використовувати костюми до складу яких входить тканина NORTEX Breathable у температурному діапазоні +5°С…+18°С.

NORfleece Thermo

Спеціалісти виділяють дві основні переваги мембранної тканини NORfleece Thermo. Перш за все, її теплоізоляційні властивості. При невеликій товщині та вазі вона добре захищає від зовнішнього впливу, та створює комфортний температурний режим при зовнішніх температурах від -10°С до +15°С.

Другою перевагою є здатність мембрани цієї тканини розтягуватись та збільшувати мікропори при механічному впливі. Таким чином всередині костюма, біля тіла, зберігається комфортний рівень вологи навіть при активних рухах.

Ця тканина не потребує особливого догляду. Її можна прати при низьких температурах та з застосуванням активних хімічних речовин. Всі забруднення легко виводяться з поверхні за допомогою звичайного господарського мила.

Toray Dermizax

Сучасний різновид мембранної тканини, що була нещодавно розроблена в Японії. Має оригінальну структуру, що надійно захищає від дощу та вітру. Крім того її паропроникність міняється у залежності від активності використання. Таким чином усередині завжди підтримується оптимальний мікроклімат.

Toray Dermizax, за звичай, використовується при створенні одягу для активного відпочинку та екстремальних видів зимового спорту. Головною відмінністю від інших видів мембран аналогічного призначення є підвищена еластичність у поєднанні з міцністю. Цю тканину досить важко пошкодити, вона зберігає свої властивості навіть після багаторазового прання.

Наповнювачі

У якості утеплюючих матеріалів у демісезонних костюмах Norfin використовуються:

  • Hollofil – відноситься до класу утеплювачів Hollow Fibers, що виробляє компанія Du Pont. Має чотири пустотілих канали у середині волокна, які надають йому високі ізоляційні властивості;
  • Тинсулейт – розроблений американською компанією 3M Al Boese. Ацетат целюлози у вигляді надтонких (в 10 разів тонше від людського волосу) волокон. Почав активно використовуватися з 1978 року і з тих часів декілька разів суттєво змінювався, що тільки покращило його ізоляційні властивості;
  • Холлофайбер – має у своїй структурі декілька повітряних каналів, по аналогії з природною шерстю полярних ссавців. Відрізняється високими ізолюючими характеристиками, але має порівняно великий діаметр.

Всі перелічені матеріали пройшли міжнародну екологічну експертизу, та цілком придатні для повсякденного використання. Не виділяють канцерогенних чи токсичних речовин, при нагріванні, охолодженні, впливі вологи чи ультрафіолетового випромінювання.

 

Грати на Реальні Гроші на Автоматах ⚡️ Кращі Слоти (21+)

У потяги і автобуси пускатимуть лише вакцинованих чи з тестом: як це працюватиме