Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

В Італії чоловік вбив свою молоду дружину-українку і втік від арешту: його оголосили в розшук (ФОТО)

Суд визнав чоловіка винним у насильстві й смерті його дружини.

У п’ятницю, 22 жовтня, в італійському місті Форлі суд визнав винним у смерті 32-річної українки Злати Загорюк її 38-річного чоловіка Олександра. Утім перед арештом засуджений втік з Італії, його подали до міжнародного розшуку.

Про це “Суспільному” розповіла сестра загиблої буковинки Лілія Вакарюк.

За даними слідства, уродженку Чернівецької області Злату Загарюк знайшли мертвою 7 липня 2019 року у власному помешканні в Італії. На тілі жінки були рани та синці.

На думку обвинувачення, причиною смерті став удар по голові, який українка отримала кількома днями раніше. У смерті підозрювали її чоловіка Олександра. Згодом суд визнав його винним у домашньому насильстві й смерті дружини та засудив до 16 років ув’язнення.

Окрім тюремного терміну, чоловік має сплатити 100 тисяч євро штрафу на користь дитини й 60 тисяч євро на користь матері загиблої.

Утім перед арештом чоловік втік з країни, його подали у міжнародний розшук.

Окрім Олександра, засудили компаньйона його матері. Його звинуватили у тому, що він допоміг засудженому втекти від арешту до України.

Італійські ЗМІ пишуть про те, що чоловік бив її вже довгі роки. При цьому Злата ніколи не викликала в поліцію, але збирала фотографії побоїв.

Її знайомі просили написати заяву в поліцію на чоловіка, але вона говорила, що їх дитина повинна рости з батьком.

Жінку знайшли мертвою в ліжку у власному помешканні. Коли приїхала швидка, лікарі врятувати її вже не змогли.

Смертю Злати неабияк перейнялись її сусіди. Вони навіть створили сторінку про цей випадок у Facebook і з плакатами приходили під стіни суду на кожне засідання, зокрема й у п’ятницю вранці, коли оголосили вирок зловмиснику.

 

Пасажирка загинула, водій без свідомості: смертельна аварія біля Озерної (ФОТО)

У Ланівцях 25-річна жінка знущається над свекрухою