Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Водій був п’яний: подробиці фатальної аварії на Бережанщині, де загинули молоді люди (ФОТО)

Кермування у стані алкогольного сп’яніння стало причиною аварії на Бережанщині. Водій автомобіля Mitsubishi Galant не впорався з керуванням та злетів у кювет.

У результаті цього іномарка перекинулася та врізалася в електроопору. ДТП трапилася 24 жовтня о 1:14 на трасі Стрий-Ізварино, неподалік села Шибалин. На момент аварії в салоні авто перебував водій та троє пасажирів. Усі мешканці селища Козова.

30-річний чоловік загинув на місці автопригоди, 22-річна дівчина від отриманих травм померла в лікарні. Ще одну пасажирку госпіталізували до медзакладу з травматичною ампутацією вуха. Найменше постраждав у ДТП водій.

Читайте також: “Нехай Бог подарує їй вічне життя та спокій”: у аварії загинула студентка ТНПУ Ірина Боднар (ФОТО)

У ході перевірки стало відомо, що на момент аварії кермувальник перебував в стані алкогольного сп’яніння. Водія затримали згідно із статтею 208 КУпАП. Йому інкримінують статтю 286-1 Ч.4 (керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння, якщо вони спричинили загибель кількох осіб).

Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від семи до дванадцяти років. Триває слідство, повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області.

Жителя Тернопільщини разом із викраденим малюком знайшли аж на Хмельниччині

На Тернопільщині 40-річний син знущається із 54-річної матері