Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Батьки – п’яні, а хлопчики брудні та голодні: у Тернополі в батьків вилучили двох малолітніх дітей (фото)

Випадок стався у Тернополі. Правоохоронці вилучили двох малолітніх дітей у батьків, які проживали на вулиці Київська.

Патрульні, спільно із представниками соціальної служби та служби у справах дітей, тимчасово вилучили у батьків двох малолітніх дітей, які проживали у неналежних умовах.

26-го жовтня інспектори відділу зв’язків із громадськістю у складі мобільної бригади, здійснили черговий рейд у сім’ї, які перебувають у складних життєвих обставинах.

Відвідавши одну з таких сімей, що на вулиці Київській, вони побачили неналежні умови в яких проживають два хлопчики трьох та чотирьох років. Брудний одяг та голодні діти, а поряд — батько та мати з ознаками алкогольного сп’яніння, які доказували інспекторам, що діти живуть в належних умовах та в достатку.

З огляду на з’ясовані обставини, поліцейські не могли далі залишити дітей за адресою проживання. Вони, разом із працівниками соціальних служб, оформили всі необхідні документи для негайного вилучення хлопчиків із сім’ї. Малеча зраділа такому рішенню, швидко зібрали речі та разом із патрульними поїхала до Тернопільського центру соціальної реабілітації дітей. Надалі цією сім’єю займатимуться соціальні працівники.

У поліції наголошують, що, якщо вам відомі випадки неналежного виховання дітей або про факти домашнього насильства, не залишайтесь осторонь — телефонуйте на спецлінію 102.

Тернопільський медуніверситет відсудив у свого випускника-бюджетника 128000 грн

Протипокази, вагітність та хронічні хвороби: що варто знати про вакцинацію від ковіду