Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

44-а окрема артилерійська бригада імені Данила Апостола урочисто відзначила річницю з дня заснування (ФОТО, ВІДЕО)

Ось уже 7 років підрозділи 44-ї артилерійської бригади ім. гетьмана Данила Апостола беруть участь у військових операціях на Сході України. Зокрема у визволенні населених пунктів, як Дебальцеве, Донецький аеропорт, Горлівка та інші. І вже сьогодні бригада готується до нових військових операцій. Привітали зі святом 44-у артилерійську бригаду представники влади.

Щиро вітаю вас з вашим святом. Ви вибрали непростий, але благородний шлях, шлях служіння. І не просто шлях служіння рідній державі, а шлях служіння зі зброєю в руках, коли це було найбільш необхідно. Бажаю побратимам, всьому особовому складу міцного здоров’я та мирного неба, – привітав Володимир Болєщук, перший заступник голови Тернопільської облради.

Щоб вшанувати пам’ять про полеглих бійців, які загинули захищаючи територіальну цілісність України, на території бригади відкрили та освятили пам’ятний знак. На стелах вибили 15 імен солдатів, які віддали своє життя, захищаючи рідну землю.

На цьому пам’ятнику зображений не Архистратиг Михаїл, тому що Архистратиг Михаїл є воєначальником всього війська небесного на захисті божої правди, і у нього на щиті всевидяче око і напис «Хто як Бог». У нашого ангела охоронця на щиті шеврон 44-ї бригади, а в руці, замість меча – артилерійський снаряд, – розповів кульптор та художник пам’ятного знаку Микола Шевчук.

Під час урочистостей за старанність, сумлінне виконання службових обов’язків, та з нагоди 7-ї річниці від дня сформування частини нагородили грамотами та відзнаками солдатів 44-ї бригади.

“Як я тебе чекав”: тернополянин на ставі впіймав коропа вагою понад 6 кг (Фото)

П’ять тижнів у Монастириськах немає води, а з мешканців вимагають ще й по 700 грн на ремонт водопроводу