Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У “Київстарі” стався масштабний технічний збій: Волинь, Тернопільщина, Львівщина

В найбільшого мобільного оператора мобільного зв’язку України «Київстар» стався масштабний збій. У п’ятницю, 3 вересня, користувачі повідомили про неможливість здійснити дзвінки. Водночас мобільний Інтернет «Київстару» працює справно.

Про технічний збій у мережі «Київстар» стало відомо близько 10:00 3 вересня. Користувачі з різних міст України почали повідомляти, що не можуть здійснити дзвінки. Зокрема, про проблеми зі зв’язком наразі повідомляють мешканці західної України, зокрема Львівщини, Тернопільщини, Волині.

У компанії «Київстар» наразі офіційно про технічний збій не повідомляють на ситуацію не коментують. Працівник кол-центру «Київстару» повідомив ZAXID.NET«масових складнощів не зафіксовано».На сторінці оператора у Facebook користувачі залишають коментарі про збій зі зв’язком, втім модератори видаляють частину коментарів.

О 10:55 зв’язок у мережі відновився. Таким чином технічний збій тривав близько години.

Пізніше прес-служба «Київстару» надіслала ZAXID.NET офіційну інформацію щодо технічного збою у мережі. Речниця компанії Ірина Леліченко вказала у повідомленні, що технічний збій був частковим і стосувався лише Львова.

«Мобільна мережа «Київстар» у всій Україні працює у звичному режимі. 3 вересня приблизно о 10:00 на території міста Львів виникли технічні складнощі в локальній мережі 3G, які позначились на роботі послуги передачі даних для невеликої кількості абонентів. Голосовий зв’язок залишався доступним у звичайному режимі, оскільки мережі 2G і 4G працювали безперебійно. Абоненти, в яких SIM-картки підтримують стандарт 4G користувались і швидкісною передачею даних. Об 11:00 технічний збій в мережі 3G було усунуто», – йдеться у повідомленні «Київстару».

“Всього 19 років, а уже “заробив” понад 250000 грн”: спіймали тернополянина, який оформляв кредити на чужих людей

У Тернополі невідомі обпекли очі 26-річному чоловікові