Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Тернополянин виграв Кубок світу з велотреку в олімпійській дисципліні «Медісон»

Тернопільський майстер велотреку і один із лідерів збірної України в цьому виді спорту Віталій Гринів днями в складі національної команди тріумфував у загальному заліку Кубку світу-2021. Перемогу здобуто в олімпійській дисципліні «Медісон».

Цього року міжнародний календар змінено через пандемію, і Кубок світу, який тепер має назву Кубок націй, відбувався з травня до вересня (раніше було з листопада до січня) і вмістив замість шести етапів — лише три.

На першому з них — у Гонконзі в травні — Україну в «Медісоні» представляла пара Роман Гладиш/Віталій Гринів, яка посіла 6 місце. Другий етап у липні прийняв Санкт-Петербург і там виступала пара Володимир Джус/Максим Васильєв, які стали сьомими.

А нещодавно відбувся третій етап — у колумбійському Калі. Там виступила пара Андрій Ганзин/Микита Яковлев, які стали четвертими. І за підсумком всіх трьох етапів збірна Україна набрала найбільшу кількість очків і виграла Кубок націй.

Про це повідомив головний тренер збірної Тернопільської області з велотреку Володимир Павелко. «Віталік Гринів став володарем Кубку Світу в складі збірної національної команди України. В гонці «Медісон» за підсумками 2021р. ВІТАННЯ!!!» — написав тренер.

Тепер наша команда готуватиметься до чемпіонату Європи в Швейцарії і чемпіонату світу, який з 20 до 24 жовтня прийме французький Рубе.

Видурили 180000 грн: у Бучачі чоловік два дні перекидав шахраям свої гроші

У Тернополі таксист обпік очі 21-річному хлопцю