Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Стартує чемпіонат України з баскетболу. БК Тернопіль зіграє перший матч вдома

Уже сьогодні, 22 вересня, відбудеться матч за Суперкубок України з баскетболу між командами Прометей — Будівельник. А завтра, 23 вересня, грою Дніпро — Харківські Соколи розпочнеться регулярний чемпіонат сезону 2021/22 рр.

БК Тернопіль перший матч зіграє вдома проти одного з фаворитів Київ-Баскета. Гра у звичному вже залі Фізкультурно-оздоровчого комплексу на вул. Братів Бойчуків розпочнеться у п’ятницю, 24 вересня, о 19.00.

Всього ж у регулярному сезоні кожен із 12-ти учасників чемпіонату зіграє по 44 матчі. БК Тернопіль, порівняно з минулим сезоном, зберіг тренерський штаб на чолі з Дмитром Забірченком, але значно омолодив склад. Якщо минулого року, через серйозний середній вік “основи” і з легкої руки її досвідченого центрового Андрія Агафонова (він, до речі, продовжить кар’єру в рідній Одесі), у нашої команди було прізвисько “Збиті льотчики”, то тепер БК Тернопіль так не назвеш у жодному разі. Чи піде це на користь? Дізнаємося вже незабаром.

Нагадаємо, що навесні БК Тернопіль вийшов до плей-офф чемпіонату України, але вже на чвертьфінальній стадії поступився суперникам із БК Запоріжжя.

На Тернопільщині епідемія закриття шкіл. Тепер – в Монастириській громаді

У Борщеві молодий чоловік викрав сміттєвий контейнер і не зміг пояснити навіщо