Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Від’їзд тренера Ниви співпав зі звільненням наставника у ФК Минай

Як ми і повідомляли, ФК “Нива” підтвердив інформацію, про те, що припинив співпрацю з Ігорем Климовським. Цю інформацію підтвердила пресслужба Ниви. 

“Сьогодні, 29 вересня, за обопільною згодою сторін було припинено дію контракту між ФК “Нива” та Ігорем Петровичем Климовським.

ФК “Нива” висловлює вдячність за проведену роботу. Зокрема за збереження прописки у Першій лізі у минулому сезоні та поточне 6-те місце яке команда наразі займає у чемпіонаті.
Бажаємо успіхів у подальшій тренерській кар‘єрі!” — йдеться у повідомленні клубу.
Цікаво, що від’їзд Климовського з Ниви співпав з відставкою головного тренера ФК Минай Василя Кобіна. Президент цього клубу Валерій Пересоляк вкрай незадоволений турнірним становищем і останніми матчами команди, зокрема, домашнім поєдинком проти «Львова» (1:2). На нараді керівників було прийняте рішення розірвати контракт із Василем Кобіним.Кобін очолював «Минай» з початку 2019 року до 24 березня 2021 року. У другий раз фахівець очолив клуб у середині червня. Під його керівництвом «Минай» зіграв 64 матчі на офіційному рівні, де здобув 28 перемог. За цей час клуб виграв Першу лігу, дебютував в УПЛ, а також добирався до півфіналу Кубка України.

Після 9-ти зіграних турів «Минай» посідає 13-е місце в УПЛ, маючи в активі 6 очок за різниці забитих і пропущених м’ячів 6-11.

Сказано—зроблено: школа у Буцневі навчальний рік розпочала з новим дахом

У США помер чоловік з Тернопільщини: родичі збирають кошти, щоб доставити прах додому