Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Чернівцях попрощалися з відомим футболістом тернопільської Ниви, який помер у день 60-річчя на футбольному полі

У Чернівцях попрощались із Дмитром Білоусом. Провести в останню путь легендарного футболіста на стадіон «Буковина» прийшли сотні людей. Квіти для Дмитра Івановича несли вболівальники різних поколінь. А рідні та футбольні товариші видатного гравця не стримували сліз.

«Діма був чесним, порядним і відповідальним у всіх аспектах. Це тяжка втрата. Футбол більше був у ньому, ніж він віддав футболу. Вони настільки були у взаємній любові, що кінець кінцем футбол і забрав його життя», – сказав під час церемонії прощання партнер та друг Дмитра Білоуса, перший капітан національної збірної України Юрій Шелепницький.

“Попрощатись із легендою прийшли десятки гравців «Буковини» різних років, футбольні та громадські діячі. Провели Дмитра Білоуса зі стадіону оплесками. Такими гучними і щирими, як вітали його забиті голи. Дякуємо за все, Дмитре Івановичу! Спочивайте з миром”, — пише сайт чернівецької “Буковини”.

Дмитро Білоус помер учора, 15 вересня, у день свого 60-річчя. І навіть останні хвилини свого життя він провів на футбольному полі. Його серце несподівано зупинилося під час матчу ветеранських команд у селі Коровії.

Довідка. Дмитро Білоус з 1983 по 2004 роки (з перервами) зіграв за чернівецький клуб 375 матчів, у яких забив 67 голів. У складі «Буковини» став чемпіоном УРСР (1988), бронзовим призером першості УРСР (1989), срібним призером Першої ліги України (1996) та чемпіоном Другої ліги (2000). Також виступав за «Металург» (Запоріжжя), «Ниву» (Тернопіль), «Зорю» (Бєльці), «Кристал» (Чортків).

Заживемо: до кінця 2022 року середня зарплата в Україні перевищить 17500 гривень – Шмигаль

У 2022 році тернопільські пенсіонери, які доживуть до 70 років, отримуватимуть не менше 3000 грн пенсії