Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Агрон із Великих Гаїв — чемпіон Тернопілля 2021 року

Сьогодні Агрон із Великих Гаїв забезпечив собі перемогу в чемпіонаті Тернопільської області 2021 року. Для цього команді з передмісття Тернополя навіть не довелося виходити на поле, адже після нинішніх матчів суперники вже не зможуть їх наздогнати.

Футболісти Агрона сьогодні не грали свій матч чемпіонату області, адже лише вчора проводили гру чемпіонату України серед аматорів. На виїзді Агрон зіграв внічию з Довбушем у Чернівцях — 2:2. Команда з Великих Гаїв, до речі, лідирує в групі 1 аматорського чемпіонату, маючи 16 очків у 7-ми матчах.

Повертаючись до чемпіонату області, з’ясувалося, що для здобуття першого місця Агрону… й не потрібно грати. Перед двома заключними турами теоретичні (і не більше) шанси ліквідувати відрив у 6 очків і наздогнати Агрон мали лише Медобори з Зеленого, але для цього їм необхідно було здобути дві перемоги, за умови двох поразок Агрона.

Цього, однак, не сталося — Медобори зіграли внічию з Поділлям із Васильківців — 3:3. І тепер команда із Зеленого зосередилася на боротьбі за 2 місце з теребовлянською Нивою. Перед останнім туром і у Медоборів, і у Ниви по 35 очків.

Що ж до Агрона, то в нього поки залишилося 40 очків, і він уже недосяжний для суперників. Вітаємо нового чемпіона!

Ігор Побер передав керування тернопільським УДАРом Миколі Люшняку

Дмитро Підручний виграв чемпіонат України з літнього біатлону