Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Тепер буде порядок: у Тернополі порушення правил паркування фіксуватимуть не так, як раніше

Фіксувати порушення правил паркування у Тернополі тепер будуть уже по-новому. Уже винесли навіть перші постанови

Так, на території Тернопільської громади днями запрацювала автоматизована система контролю за дотриманням правил зупинки, стоянки, паркування транспортних засобів. І перші постанови про адміністративне правопорушення на новому програмному забезпеченні вже винесли інспектори з паркування.

За словами начальника управління муніципальної інспекції Ігоря Максиміва, автоматизована система працює за спеціальним алгоритмом.

«При виявленні порушення правил паркування працівник муніципальної інспекції на планшеті обирає вид порушення, далі – автоматично визначається вулиця, на якій вчинено порушення, після чого робиться декілька фотографій номерного знаку автомобіля для його розпізнавання у системі та фотофіксація самого порушення. Після заповнення усіх необхідних даних на спеціальному терміналі роздруковується повідомлення про вчинене порушення, яке залишається працівником інспекції на лобовому склі транспортного засобу, що припарковане з порушенням правил паркування», — каже Ігор Максимів.

У цей час дані про вчинене порушення одразу передаються в Центр обробки даних, а відтак потрапляють у Реєстр адміністративних правопорушень, «Кабінет водія» і на сайт Тернопільської міської ради.

В управлінні муніципальної інспекції переконані — використання цієї програми дасть можливість більш оперативно опрацьовувати вулиці та виявляти порушення правил паркування транспортних засобів. Наразі в Тернополі з новим програмним забезпеченням вже працюють п’ятеро інспекторів з паркування. Аналогічна програма для автоматизації процесу фіксування порушень правил паркування також використовується й у інших обласних центрах.

Джерело.

 

Усе змінилося: тернопільські медики назвали новий перший симптом коронавірусу

На Чортківщині серед ночі перекинувся автомобіль і травмувалися дві 19-річні дівчини (ФОТО)